Golv

Vi hjälper dig hitta rätt nyans, skydd och känsla

Golv

Hur ser rummet ut? Vilken funktion har det och vilken känsla vill du skapa? Ska du lägga ett nytt golv eller slipa det som redan finns? Förbehandla, färga, skydda och vårda – här hittar du alla produkter som du behöver, från vattenburen lasyr i olika kulörer till traditionell golvsåpa, från modern golvlack för extra tåligt ytskydd till hårdvaxolja som bevarar den mjuka träkänslan. I vår träbehandlingsskola visar vi hur du behandlar golvet med våra vattenbaserade produkter. Om du fortfarande känner dig osäker kan du ställa dina frågor och se våra svar på andra kunders funderingar kring golvbehandling.

Vattenburen Golvbehandling
Hårdvaxolja Golv

Förbehandla

Genom att använda Herdins Golvlut bromsar du gulningsprocessen hos obehandlade gran- och furugolv. Behandlingen ger golvet en ljusare ton och förstärker den ursprungliga, genuina, träkänslan. Herdins Golvlut bör användas i kombination med Herdins Golvolja eller Golvsåpa.

Ditt projekt - Golv - ctl00_cph1_f_herdins-golvlut-web-jpg_slideimg
Ditt projekt - Golv - ctl00_cph1_f_herdins-1tralut-vit-1l-jpg_slideimg

Färga

Herdins Golvlasyr är en vattenburen lasyr för infärgning av obehandlat eller renslipat golv. Lasyren är luktfri och snabbtorkande. Den är enkel att stryka på och du kan välja mellan våra 6 färdigblandade och moderna kulörer för att få den nyans som du vill ha. Med Herdins Golvlasyr har du möjlighet att sätt en helt ny prägel på gamla trägolv eller ge karaktär och känsla till nya golv.  


Ditt projekt - Golv - ctl00_cph1_f_herdins-golvlasyr-1l-jpg_Image2

Skydda

Herdins erbjuder fyra olika behandlingar för att skydda dina golv: lack, hårdvaxolja, olja och såpa. Herdins Golvlack är den produkt som ger golvet det starkaste ytskyddet. Lacken passar därför perfekt på ytor med hårdare slitage. Hårdvaxoljan ger inte samma starka ytskydd men bidrar istället till att bevara golvets taktila och varma träkänsla. Precis som vår klassiska golvolja, en produkt som kommer både som naturell och vitpigmenterad. För dig som är ute efter en traditionell skurgolvsbehandling rekommenderar vi att du använder Herdins Linoljesåpa eller Golvsåpa.


Ditt projekt - Golv - ctl00_cph1_f_herdins-golvsapa-jpg_Image4
Ditt projekt - Golv - ctl00_cph1_f_herdins-high-8-web-jpg_Image4
Ditt projekt - Golv - ctl00_cph1_f_hardvaxolja-1181x1181-jpg_Image4
Ditt projekt - Golv - ctl00_cph1_f_1-golvlack-3l-1181x1181-jpg_Image4

VÅRDA

Herdins Golvsåpa är en naturlig såpa baserad på olja från soja. Såpan är speciellt anpassad för lut- och oljebehandlade trägolv. Den rengör skonsamt, ger golvet ett extra skydd och en behaglig yta. Herdins Golvsåpa fungerar också bra som enda ytbehandling på barrträgolv. Ett såpat golv får en gammeldags och naturlig patina. Golvsåpa finns som naturell och vitpigmenterad.

 

Ditt projekt - Golv - ctl00_cph1_f_1-herdins-linoljesapa-ny-web-jpg_Image6
Ditt projekt - Golv - ctl00_cph1_f_1-herdins-golvsapa-jpg_Image6
? Behöver du hjälp?Prova att söka i våra vanligaste frågor & svar