Tak

Ge nytt liv till gamla och gulnade innertak

 

Tak

Ett vackert innertak är ett lyft för varje rum. Därför har vi tagit fram en miljömärkt och vattenburen lasyr för obehandlat eller tidigare lackerat barrträ inomhus. Herdins Tak- och Panelvitt ger taket en vacker vit ton samtidigt som lasyren förebygger och reducerar gulning och kvistblödning – perfekt för gamla gulnade furutak. I träbehandlingsskolan visar vi hur du använder produkten. Om du fortfarande känner dig osäker kan du ställa dina frågor och se våra svar på andra kunders funderingar kring takbehandling.

Tak- och Panelvitt

 

Förbehandla

Innan du påbörjar behandlingen med Herdins Tak- och Panelvitt bör du rengöra taket med en fettlösande Allrengöringsmedel. Efter rengöringen tvättar du med rent vatten för att neutralisera ytan. Var noga med att låta panelen torka ordentligt innan du börjar behandlingen.

Färga

Herdins Tak- och Panelvitt är en miljömärkt vattenburen lasyr som är lätt att stryka ut. Dessutom är den droppfri – vilket gör den enkel och trygg att använda. Det här är produkten för dig som vill ge gamla gulnade furutak en riktig ansiktslyftning. Välj mellan vit, extra vit och helvit för att få det resultat som just du vill ha.

Ditt projekt - Tak - ctl00_cph1_f_102525-jpg_Image2

Skydda

Om du har ett rum som utsätts för mer slitage än normalt kan det vara en god idé att behandla taket med någon av Herdins lacker. Då får du ett robust skydd mot både smuts och stötskador.

VÅRDA

För att bevara takets lyster rekommenderar vi att du underhåller ytan med Herdins Linoljesåpa, en fetare såpa baserad på biologiskt odlad linolja av högsta kvalitet. Såpan rengör underlaget samtidigt som den bidrar till att öka underlagets motståndskraft mot smuts.


Ditt projekt - Tak - ctl00_cph1_f_1-herdins-linoljesapa-ny-web-jpg_Image6
? Behöver du hjälp?Prova att söka i våra vanligaste frågor & svar